Olympic Brugge

Olympic Brugge steunt de ALS-liga

Lieve OB-atleten en sympathisanten

Wij hebben jullie hulp nodig! Om de strijd tegen ALS (amyotrofische Laterale Sclerose) te ondersteunen, organiseren wij een heuse snoepverkoop. Met deze snoepverkoop willen wij de voorzitter van onze club en de ALS-liga een hart onder de riem steken. Door heerlijke snoepjes te kopen, draag je direct bij aan belangrijk onderzoek en ondersteuning voor ALS- patiënten.

Tijdens ons leeuwtjescriterium "memorial Jente De Keyser" van 22 juni op de atletiekpîste in Beernem, zullen wij snoepzakjes (250gr) verkopen. 6€ per zakje, 3 zakjes voor 15€ . Kom zeker langs en sla jullie voorraad snoep in. Kan je niet aanwezig zijn? Geen probleem, ook via het secretariaat, of online via deze link kan je jouw snoepzakje(s) aankopen. Elke euro telt en brengt ons dichter bij een oplossing.

Hartelijk bedankt voor jullie steun.

De trainers van Olympic Brugge

De ALS Liga België vzw werd opgericht door een groep van patiënten en hun familieleden. Ze hadden allen nood aan goede informatie, hulp en coördinatie voor de zorg bij ALS. De vereniging richt zich naar alle Belgische ALS-patiënten. Het bestuur bestaat uitsluitend uit ALS-patiënten of hun familie. Zij zijn dus allemaal ervaringsdeskundigen in deze ziekte, met haar directe en indirecte gevolgen.