21 juni The way to A Cure for ALS

Wandel mee en zamel geld in voor onderzoek via A Cure for ALS

Op 21 juni staat de wereld stil bij ALS tijdens Wereld ALS-dag! Ook dit jaar maken we ons klaar voor een bijzondere wandeltocht van ons kantoor in het hart van Leuven naar het ALS labo.

Ook dit keer nodigen we jou uit om met ons mee te lopen en samen een verschil te maken. Hoe? Simpelweg door deel te nemen aan onze sponsoractie en minstens 150 euro in te zamelen. Met deze bijdrage krijg je niet alleen de kans om met ons mee te wandelen, maar ook om deel uit te maken van een inspirerende ervaring!

Na de wandeling wacht een heerlijke verrassing op je: niet alleen een bezoek aan het ALS labo, mazar ook een smakelijke foodtruck en een gezellig optreden om de dag in stijl af te sluiten.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze missie, steun het onderzoek naar ALS en help het bewustzijn over deze ziekte te vergroten op deze prachtige dag. Samen kunnen we het verschil maken!

26/02/2024
14:29

Anoniem

Bekijk alle

De ALS Liga België vzw werd opgericht door een groep van patiënten en hun familieleden. Ze hadden allen nood aan goede informatie, hulp en coördinatie voor de zorg bij ALS. De vereniging richt zich naar alle Belgische ALS-patiënten. Het bestuur bestaat uitsluitend uit ALS-patiënten of hun familie. Zij zijn dus allemaal ervaringsdeskundigen in deze ziekte, met haar directe en indirecte gevolgen.