kris vermeylen

zurenborgsport Parijs Zurenborg

( Lid van team: Parijs zurenborg ZBS )

Zurenborgsport is een sportclub met als uitvalsbasis de Zurenborgwijk in Antwerpen. Een club met een eenvoudige ambitie: op een gezonde en plezante manier mensen samenbrengen door samen te sporten. Van wekelijks samen fietsen of lopen tot heuse evenementen. Het is in het kader van zo’n groter evenement dat u dit leest. Want af en toe willen wij ook iets betekenen voor het goede doel. 

Op 11 september 2016 reden we met een 30-tal Zurenborgsporters in één trek 380 km van Parijs naar de Dageraadplaats te Antwerpen. We verzamelden op die manier 22.000 euro voor Handicap International. Een onvergetelijke ervaring voor iedereen die er toen bij was, zowel fietsers als begeleiders. Het mooie resultaat en de goesting om opnieuw zoiets te bereiken, heeft ons doen beslissen om ook dit jaar iets te organiseren.

In 2018 deden we een vergelijkbare tocht vanuit Leeuwarden dewelke ook weer een mooi bedrag opleverde. 

In 2024 is het tijd om nog eens de lange toch van Parijs naar zurenborg te maken! 

En daarvoor hebben we uw sponsoring nodig!!

 

07/09/2024 | 9:52 Tot 08/09/2024 | 9:52

Zurenborgsport lange rit

Ook deze tocht rijden we ten voordele van het goede doel. We hebben ditmaal gekozen voor de ALS liga.


Vanaf 40 euro krijgt u hiervoor een fiscaal attest.

Deze bijdrage is slechts een suggestie maar we hopen toch op deze manier een mooi bedrag bijeen te halen.

Bekijk alle
30/03/2024
20:38

Anoniem

Bekijk alle

De ALS Liga België vzw werd opgericht door een groep van patiënten en hun familieleden. Ze hadden allen nood aan goede informatie, hulp en coördinatie voor de zorg bij ALS. De vereniging richt zich naar alle Belgische ALS-patiënten. Het bestuur bestaat uitsluitend uit ALS-patiënten of hun familie. Zij zijn dus allemaal ervaringsdeskundigen in deze ziekte, met haar directe en indirecte gevolgen.